O Nas
W tym miejscu cukierniczy kunszt spotka się z magicznym wystrojem wnętrz i nietypowymi połączeniami smakowymi.

Parle powstało z miłości do francuskich produktów, które łączą w sobie wysoką jakość z oryginalnym smakiem. W naszej ofercie znajdziecie śniadania, monoporcje, torty oraz pieczywo. A wszystko zwieńczone jest marmurem, złotem i atmosferą, którą tworzy zespół kelnerski.
Restauracja.
Cukiernia.
W menu znajdziecie wiele klasycznych francuskich śniadań, za które odpowiedzialny jest nasz Szef Kuchni Krzysztof Neumann. To on dba o każdy szczegół, smak i jakość serwowanych dań. Za każdym razem zaskakuje swoją pomysłowością, łącząc to co klasyczne z nowoczesnością.
Łukasz Szerszeń, to on tworzy dla Was małe arcydzieła, które zaskakują formą i smakiem. Artysta, bo jest w stanie wykonać każdy Wasz pomysł. Zawsze uśmiechnięty, a to co niewykonalne zamienia w złoto.
Nad wszystkim czuwa niezastąpiona Kateryna Us, szefowa i cukiernik. To ona tworzy dla Was niezastąpione makaroniki. Jest spoiwem wszystkiego co się dzieje na Grunwaldzkiej 33c. Czuwa nad pracownikami, dba o gości. To dzięki niej Parle Patisserie to coś więcej niż restauracja.

Tworzymy rodzinę, której celem jest satysfakcja naszych gości.